Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

Peddelmoffen maken
Woensdag, 14. November 2018, 19:30 - 22:00

Omdat het kouder gaat worden en warme handen op het water wel fijn is, wordt op deze avond de mogelijkheid geboden om peddelmoffen te maken.

Koude handen kunnen er voor zorgen dat je geen zin hebt om in kouder weer te gaan varen. Daarvoor bestaan in de handel natuurlijk allerhande handschoenen en kanomoffen.

Handschoenen verminderen echter de grip op je peddelsteel een beetje en de kanomoffen, waarmee je wel direct grip op je peddel hebt)  moet je vaak met behulp van je tanden aantrekken.

Zo niet met deze zelfgemaakte kanomoffen uit neopreen waarvan de opening wat open blijft staan zodat je de handen er zo insteekt. Het neopreen zorgt ervoor dat je lekker warme handen houdt.

Daar er neopreen en lijm ingekocht moet worden, is het verzoek om voor 1 november je aan te melden.

kosten bedragen € 5,- per deelnemer (voor het neopreen en de lijm)

lokatie: loods Meldijk

tijdstip: 19.30 uur