Welkom op de site van Kanovereniging Uitgeest.

Onze kanovereniging bestaat sinds 1989 en heeft meer dan 120 leden. De leden komen niet alleen uit Uitgeest, maar ook uit de omgeving zoals uit Heemskerk, Beverwijk en Castricum.

De vereniging heeft de beschikking over een loods aan de gemeentehaven van Uitgeest (KLIK hier voor locatie). In deze loods bevinden zich ongeveer 100 ligplaatsen, een kantine en kleedruimten. Vanuit de gemeentehaven zit je binnen 3 minuten op het Uitgeester- en Alkmaardermeer.
Het vaarseizoen loopt van half april tot half oktober, maar ook buiten deze periode hebben we een aantal actieve leden dat de elementen niet schuwt en in kleine groepjes de hele winter doorvaart.
Voor leden die (nog) geen eigen kajak of kano hebben, beschikken we over een bescheiden maar goed geoutilleerde kajakvloot waar de leden gebruik van kunnen maken.

Wil je eens komen proefvaren? Kom dan eens in het vaarseizoen langs op een woensdagavond of zondagochtend. Er zijn dan altijd wel mensen aanwezig die je wat meer kunnen vertellen of een stukje met je mee willen varen.
Of neem contact met ons op.

Bezoek ons op FACEBOOK